Sport

Jakub Michalak nyerte a pocsékul bemutatkozó IPST Wembleyt

Poker(960x640)(9).jpg (póker)
Poker(960x640)(9).jpg (póker)

Balul sikerült a bemutatkozása az International Stadiums Poker Tour Wembleyben rendezett versenyének, melyen végül a lengyel Jakub Michalak szerezte meg a győzelmet.

Hatalmas ráfizetéssel zajlott le az International Stadiums Poker Tour Wembleyben megrendezett első főversenye. A 600 ezer eurót bukó szervezők így meglehetősen keserű szájízzel adthatták át a bajnoki trófeát a lengyel Jakub Michalaknak írja a Poker.hu.

A győztesnek járó garantált egymillió euróval hirdette magát az ISPT, azaz az International Stadiums Poker Tour első főversenyként megrendezett Wembley torna.

Az első két selejtező napra mindössze 761 játékos fizette be háromezer eurós nevezést, így „csak” kicsivel több mint kétmillió euró került a nyereményalapba, amihez a szervezőknek további 590 ezer eurót kellett kipótolni a saját zsebükből.

A hatalmas reklámkampány ellenére tehát teljes lebőgés lett a verseny, amin bár jócskán akadtak sztárjátékosok, az is tetézte a bajt, hogy egyikük sem jutott döntőbe.

A finálét ugyanis szinte kivétel nélkül ismeretlen, élő jegyzett eredménnyel alig rendelkező kártyások alkották, akik ráadásul hat főnél alkut kötöttek, így téve még érdektelenebbé a torna végjátékát.

Végül a győzelmet a lengyel Jakub Michalak szerezte meg, 436 ezer eurót vághatott zsebre, a második Xavier el Fassy 204 ezer eurót, míg a deal értelmében a harmadik Nick Hicks 254 ezer eurót nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik