Sport

Az Univer is a magyar vízilabda mellé állt

kemeny-denes(960x640)(1).jpg (kemény dénes, )
kemeny-denes(960x640)(1).jpg (kemény dénes, )

Újabb magyar nagyvállalat kötelezte el magát a legsikeresebb csapatsportág mellett.

Az Univer Product Zrt. 100 százalékos magyar tulajdonú cégként lett hivatalosan is a szövetség támogatója. A szerződést Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója és dr. Kemény Dénes, a szövetség elnöke írta alá.

A kecskeméti székhelyű cégcsoport vezetője – aki jó barátságot ápol Kemény Dénessel – elmondta, a sportág eredményei, a vízilabdázók személye és a válogatottnál folyó szakmai munka garancia a sikeres együttműködésre.

Az Univertől nem áll távol a sporttámogatás, hiszen hosszú évekig álltak a kecskeméti kosárlabda mögött, de volt olimpiai bajnokunk is Majoros István személyében, akit sokan csak Erős Pistaként emlegettek.

Az Univer termékei és a magyar vízilabdázók is jelen vannak a magyar családok életében. Kölcsönösen szeretnénk egymást népszerűsíteni, ebben segíthet az ősszel induló közös kampányunk is, amely a Hajrá, magyarok szlogent kapta” – mondta Molitórisz Károly.

A magyar férfiválogatott tagjairól készül majd fotósorozat az Univer termékeivel, ezek közül választhatják majd ki a szurkolók a legizgalmasabbat, a legszimpatikusabbat a szövetség teljesen megújult weboldalán, a waterpolo.hu-n.


A képen az Univer elnöke a magyar válogatott által aláírt pólóval
Fotó: waterpolo.hu

„Amikor tavasszal a magyar felnőtt válogatott a juniorokkal játszott Kecskeméten, a Volvo Kupán, már láttam Kareszon, hogy beadja a derekát” – viccelődött Kemény Dénes a támogatás létrejöttének körülményeiről, egyben köszönetet mondott a cégcsoportnak a hozzájárulásáért.

A z oroszországi Világliga-szuperdöntőre készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor a csapat nevében egy, a válogatott tagjai által aláírt mezt ajándékozott az Univer elnök-vezérigazgatójának.

Benedek elmondta, a csapat a bajnokság befejezése után tíz nap pihenőt kapott, de már gőzerővel készül a cseljabinszki Világliga-döntőre.

A 13 fős keretet szerdán hirdeti ki, az utazók között biztosan nem lesz ott Kis Gábor, akinek bordasérülése még mindig nem jött rendbe. A csapat, mint mindig, most is minden meccsen győzni szeretne, de a kapitány elmondta: „az oroszországi meccsek alatt is folytatja a csapat a felkészülést” a július 20-án kezdődő barcelonai világbajnokságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik