Sport

Előkerült Szepesi Niki állítólagos zaklatója

szepesi nikolett (szepesi nikolett)
szepesi nikolett (szepesi nikolett)

Az idős férfi magára ismert a könyvben, de elképedt a vádakon.

A Blikk megtalálta azt a masszőrt, akiről feltételezhető, hogy szerepel az Én, a szexmániás című könyvben. Az író, Szepesi Nikolett ugyanis arról írt, hogy tizenkét éves korától kezdve szexuálisan zaklatta klubja, a Bp. Spartacus egyik stábtagja.

Szepesi nem nevesíti az illetőt, azonban leírása alapján a bulvárlap arra következtetett, hogy a most 83 éves Bacsa Istvánról, vagy ahogy sportberkekben mindenki ismeri, Kicsi bácsiról lehet szó. Ő volt a Spartacus masszőrje abban az időben.

Az idős férfi egy újpalotai panelház harmadik emeletén él feleségével. A Blikk szerint Kicsi bácsi kedélyes öregúrként sztorizgatott, büszkén mesélve, kik fordultak meg a kezei között, egészen addig, amíg elolvastatták vele a megrontásról szóló részt.

„Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között (…). Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p…kat is (…). Ez a kis nyáladzó, perverz férfi megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e a mellemet. Azt hittem, rosszul hallok, de mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p…mat nyalogatta.”

Sz..házi a Niki, hogy ilyet megír, és rám meri kenni! Hogy tud ilyet kitalálni? Megáll az ész!hőbörgött, és újból kijelentette: magára ismert az undorító történetben. Én, én vagyok az! De én nem csináltam…

Az ügyben vizsgálat zajlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik