Sport

James megkapta, amit akart

LeBron James (lebron james, miami heat, )
LeBron James (lebron james, miami heat, )

A Miami Heat a második félidőben fordított, és nyert az Indiana Pacers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság keleti főcsoportdöntőjében.

Hajnalban a Miami Heat és az Indiana Pacers mérkőzésén szinte mindent láthattunk, amit egy playoff-párharcban csak lehet: kakaskodás, odamondogatás, zsákolások, blokkok, hatalmas triplák. A paprikás hangulatú mérkőzés után a címvédő került lépéselőnybe.


Fotó: AFP

Az Indiana eddig kétszer is egyenlíteni tudott a párharcban, magyar idő szerint pénteken hajnalban pedig már az első percekben mindent megtett a csapat annak érdekében, hogy megnyerje az ötödik meccset. Még a félidőben is a vendégek vezettek, ekkor döntött úgy LeBron James, hogy hegyi beszédet tart a társaknak, ez pedig a jelek szerint bejött: a harmadik negyedben a Heat lemosta ellenfelét a parkettről, James egymaga több pontot dobott ebben a 12 percben, mint a komplett Indiana – 16-13 lett ez a különcsata.

Paul George vezérletével ugyan próbált visszakapaszkodni a Pacers a meccsbe, ám ez már nem sikerült, a Heat 90-79-re nyert, és már csak egy győzelemre van a döntőbe jutástól, mivel 3-2-re vezet a párharcban.

Eredmény – NBA, keleti főcsoportdöntő, 5. mérkőzés

Miami Heat Indiana Pacers 90-79

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2, a Miami javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik