Sport

Elrajtolt az idei póker-világbajnokság

Póker (Póker)
Póker (Póker)

2013 első póker-világbajnoka Chad Holloway lett, hivatalosan is kezdetét vette a World Series of Poker, melyen további 61 karkötőt osztanak ki a győztesek közt.

Hagyományosan első versenyként rendezték meg a kaszinóalkalmazottak tornáját a World Series of Pokeren, melyen már bajnokot is avattak. 2013 póker-világbajnokságának első győztese az amerikai Chad Holloway lett, 85 ezer dollárt kaszált – írja a Poker.hu.

Rögtön bizakodásra ad okot a WSOP első eventjének, a kaszinóalkalmazottak tornája résztvevőinek tavalyhoz képest 22%-os növekedése.

Idén már 898-an ültek asztalokhoz az 500 dolláros versenyen, melyen már bajnokot is avattak. Minden évben a világbajnokság első tornájaként megrendezésre kerülő eseményen idén az amerikai Chad Holloway szerezte meg a győzelmet.

A párbajban honfitársát, Allan Kwongot sikerült egy jól ütemezett dáma drillel felülmúlni, így ő lett 2013 első póker-világbajnoka, ő húzhatta fel csuklójára a legértékesebb pókeres ereklyét a világon, a híres WSOP karkötőt.

Holloway nem mellesleg 85 ezer dollárt kaszált győzelmével, ami minden idők legnagyobb nyereménye a kaszinóalkalmazottak versenyén, melyre remek előjelként tekinthetünk az idei World Series of Poker másfél hónapos forgataga előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik