Sport

Daniel Negreanu már online is tarol

Félelmetes formában kártyázik a kanadai Daniel Negreanu, az élő pókertermek kártyaasztalai helyett most a PokerStars virtuális asztalain mutatta meg, hogy ki is az úr a házban.

Elképesztő második negyedévet produkál Daniel Negreanu, összesen 1,6 millió dollárt nyert április és május során, ehhez pedig most újabb 216 ezer dollár jött a szombati SCOOP bajnoki címével, ami ráadásul élete első kiemelkedő online győzelme – írja a Poker.hu.

A PokerStars tavaszi versenysorozatán, a Spring Championship of Online Pokeren újabb versenyt rendeztek, mégpedig az 5 200 dollár nevezési díjú Pot Limit Omaha tornát.

A kezdéskor még senki nem hitte, hogy egy igazi mérföldkőhöz érkezik a világ leghíresebb és egyik legkedvelhetőbb pókeres figurája, a kanadai Daniel Negreanu.

A tornán egyébként 180-an indultak, akik közt könnyűszerrel tört előre Negreanu, a hatfős döntő asztal kialakulásakor már ő rendelkezett a legtöbb zsetonnal.

Előnyét tovább növelte, miután három ellenfelét is kiejtette, így a párbajba bejutás sem okozott neki különösebb gondot, ahol az osztrák származású „FA_Morgoth” várta.

Ő sem bírt azonban a „KidPoker” néven kártyázó Negreanuval, aki sorral búcsúztatta „FA_Morgoth”-ot, és így osztás nélkül húzta be a bajnoki címet.

Negreanu, aki főleg az élő póker koronázatlan királya, most online is megmutatta, hogy mire képes, ami mellé 216 ezer dollár és élete első kiemelkedő tornagyőzelme is párosul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik