Sport

Otthon, édes otthon

Ifjabb Horváth Gábor szerződése lejárt Hollandiában, amíg nem talál magának új csapatát, addig átmenetileg a Videotonnal készül.

Kapcsolódó cikkek

A hátvéd 2011 nyarán igazolt Hollandiába, az ADO Den Haag együtteséhez, ahol a szerződése lejárt és nem került meghosszabbításra, így egyelőre csapat nélkül készül – méghozzá Székesfehérváron. Idén januárban keresztszalag-szakadás miatt meg kellett műteni, tavasszal nem is lépett pályára.

–  Székesfehérvár és a Sóstói Stadion mindig is az otthonom volt, és az is marad. Köszönettel tartozom a Vidinek és José Gomesnek, aki megengedte, hogy itt végezhessem a felkészülésemet, amíg meg nem találom az új csapatomat. Hollandiában a Den Haag-nál lejárt a szerződésem, így most szabadon igazolható vagyok. Vannak ajánlataim. Nem titkolom, hogy szeretnék továbbra is külföldön focizni. Nyitott vagyok bármire, szóba jöhet akár az eddigi holland vonal is, de egy egzotikusabb kalandtól sem riadnék vissza. – nyilatkozta a piros-kékek hivatalos honlapján, a klub színeiben 2011-ben magyar bajnoki címet szerző, négyszeres válogatott hátvéd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik