Sport

KHL-es ajánlatra mondott nemet a Dab edzője

Stephan-Lundh(960x640).jpg (stephan lundh, )
Stephan-Lundh(960x640).jpg (stephan lundh, )

Stephan Lundh, a Dab.Docler jégkorongcsapatának vezetőedzője marad Dunaújvárosban.

Már egy ideje arról álmodoztak Dunaújvárosban, hogy az Acélbikák hokicsapata a megyei rivális Volánt követve az osztrák bázisú EBEL-ben fog kikötni. Csütörtökön ülésezett a liga, a csapatok pedig úgy döntöttek, a következő idényben nem kérnek a Dabból – amely pedig azt is bevállalta volna, hogy Budapestre teszi át a székhelyét. Az EBEL ugyan egy év múlva nyitott lenne a Dunaújváros csatlakozására, de ez még a jövő zenéje.

A Fejér megyei városban a drukkerek egy emberként kezdtek el aggódni, hogy a sikertelen kísérlet után a klub következő közleménye az lesz, Stephan Lundh vezetőedző távozik. A svéd nagy elismerésnek örvend Dunaújvárosban, ami nem meglepő, tekintve hogy látványos munkát végez az Acélbikáknál.

Nos, a drukkerek legnagyobb örömére a klub az egyik közösségi portálon már csütörtök este jelezte, hogy Lundh marad, és megkezdi harmadik szezonját is Dunaújvárosban. Hatalmas sikere ez a magyar jégkorongnak, az északi szakembert többen is csábították, ráadásul nagy ligákból, példának okáért a KHL-ből is volt ajánlata. Sőt, még egy neves svéd másodedző is segíteni fogja a munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik