Sport

A döntők következnek a WPT World Championshipen

Csütörtökön rendezik a WPT World Championship főversenyének és a Super High Roller tornának is a döntőjét.

Mindkét WPT World Championship eseményen, a főversenyen és a Super High Rolleren is kialakult a döntő asztal. A finálékban egymillió dollár nyereményért szállhatnak harcba a döntősök – írja a Poker.hu.

Elsőként a World Poker Tour World Championship 25 ezer dolláros főversenyén alakult ki a hatfős finálé. Itt tulajdonképpen egy rövidített napot játszottak, ugyanis még 8-an voltak versenyben, így két kieső kellett a döntőhöz.

Ez a két szerencsétlen zsugás az egyszeres olasz világbajnok, Rocco Palumbo és a kanadai Team PokerStars Pro Daniel Negreanu voltak, aki bár lemaradt a fináléról, idei teljesítménye eddig lenyűgöző.

A döntőben így is lesznek nagy nevek, az élen Chino Rheem kezdhet, míg mögötte a kétszeres WPT bajnok Erick Lindgren követi.

A 100 ezer dolláros Super High Roller tornán egy játéknap alatt jutottak el a legjobb hatig. Itt mindössze 17 induló volt, bár a hatalmas nevezési díj miatt ez érthető is.

Négy játékos élt az újravásárlás lehetőségével, így összesen 21 befizetés történt, amivel kialakult a kicsivel több mint kétmilliós nyereményalap.

A döntőig vezető úton elbukott jó pár sztárjátékos, többek közt Jason Mercier, Andrew Lichtenberger, Yevgeniy Timoshenko és Erik Seidel is kiesett.

A fináléba az ismert zsugások közül bejutott Joseph Cheong, Andrew Robl, Steven Silverman és David Sands is. Itt is és a főversenyen is a fődíj egymillió dollár felett van, így természetesen hatalmas tétje lesz a mai döntőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik