Sport

Negreanu, Lindgren és Rheem is a WPT Champinship döntőjében

Póker (Póker)
Póker (Póker)

Kialakult a WPT World Championship döntő asztala, ahova olyan sztárok jutottak be, mint Daniel Negreanu, Erick Lindgren és Chino Rheem.

Az elődöntő játéknapot, szám szerint a negyediket rendezték a World Poker Tour World Championship főversenyén. A nyolcfős finálét az amerikai Chino Rheem kezdheti majd az élről – írja a Poker.hu.

A 25 ezer dolláros WPT World Championship főversenyén már csak 24 játékos térhetett vissza az elődöntőbe. A cél a legjobb nyolc kialakulása volt, de előtte még a mezőny elérte a 15 fizetős helyet is.

Ez olyan nagy nemzetközi sztároknak nem sikerült, mint a Team PokerStars pro tag Jason Mercier és Jake Cody, valamint Andrew Lichtenberger és Andy Frankenberger.

Fizetős pozícióban végzett az EPT Grand Final High Roller győztes Steven Silverman, valamint a Team Ivey profi Dan Shak is.

A döntő asztal végül a botrányairól elhíresült Chino Rheem vezetésével alakult ki, akit olyan hírességek üldözhetnek majd a döntőben, mint a világ leghíresebb zsugása, a kanadai Daniel Negreanu, az olaszok legjobbja, Rocco Palumbo és a rendkívül népszerű amerikai kártyás, Erick Lindgren.

A fináléban a nyolcadik helyen búcsúzó is legalább százezer dollárt nyer, míg a győzelemért 1 150 297 dollár jár majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik