Szepesi-Nikolett(2)(960x640)(1).jpg (szepesi nikolett, )
Sport sport

Szexuálisan zaklatták a magyar úszónőket

Ezt állítja Szepesi Nikolett júniusban megjelenő botránykönyvében. A Blikk olyan részleteket közöl, amely alapján tökéletesen beazonosíthatóak az elkövető személyek.

Hogy kézről kézre adták Szepesi Nikolettet a sportolók – vagy maga kereste a kalandokat -, azt az egykori úszónő vallotta be nemrég, júniusban megjelenő könyve promóciójaként. A könyvben nevek ugyan nem szerepelnek, de becenevek, foglalkozások igen, így aki kicsit is jártas az uszodák világában mindenképp be tudja azonosítani a könyvben szereplő, Szepesit elcsábító vagy szexuálisan zaklató személyeket.

„Egyszer, valamiféle gyakorlatot végeztem az edzőteremben, akkor már borotváltam a p…mat, így voltunk ezzel valamennyien, csajok. Lassan ifjú nővé cseperedtünk. Csináltam a gyakorlatot, odajött hozzám a Cár, egy korábbi úszóbajnok társaságában. Lehúzta a melegítőnadrágomat, félrehúzta a fürdőruhámat ott lent, és azt mondta neki: „Nézd már, milyen szépen leborotválta a p…ját…” – idézett a könyvből a blikk.

Kérdés persze ki lehet a “Cár”? A cár ugye élet, halál ura volt az orosz államban. Szepesi a Spartacus, később Kőbánya SC versenyzője volt. Hogy ott ki a legmagasabb rangú vezető, az élet, halál ura, aki nap mint nap találkozik az úszókkal? Lehet találgatni….

Nikinek ennél visszataszítóbb emlékei is maradtak, amikor az uszodában szexuálisan zaklatta a szakmai csapat egyik tagja, ráadásul hiába jelentették, semmilyen következménye nem lett az esetnek, sőt még őket szúrták le a vezetők.

„Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között. Na most, ha azt mondom, hogy szexuális játékokat űzött velünk, akkor biztosan nem hiszed el, pedig így volt. Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p…kat is. El tudod ezt képzelni? mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p…mat nyalogatta. Mindjárt hányok. Otthon persze szóltunk többen is, hogy itt valami nem stimmel, hogy ez nincs benne a kezelésben, hogy nem értjük, miért csinálja mindazt az a pici ember. Jöttek is a szülők, szóltak a Cárnak, s a perverz disznó egy időre abbahagyta a kéjelgést. Majd újrakezdte. Megint szóltunk a Cárnak, és nem hiszed el, de ő akkor azt mondta: »Hagyjátok már az állandó siránkozást, nem tudok mit csinálni, varrjátok be a p…kat…!« Varrjátok be a p…kat?! – szól az újabb idézet.

Minkét idézet azt sugallja, hogy Szepesi egykori klubjában, vagy a válogatottnál bizony szexuális zaklatták a lányversenyzőket!!! Ilyen részletes személy- és munkaköri leírással pedig csak egy ember dolgozott velük.

Mivel a személyleírások, becenevek alapján teljes mértékben beazonosíthatóak az érintettek, így egészen biztos, hogy személyiségi jogokat sérthet a könyv – feltéve, ha valóban megjelenik ezután és nem kerülnek ki belőle a kompromittáló, a személyekre konkrétan utaló információk. Ha ebből később nem lesznek perek, akkor semmiből.

Szepesit a könyv részleteinek megszellőztetése után többen megfenyegették, ezért a kiadó testőrt fogadott mellé.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Ajánlott videó

Drezda bombázása ugyan nem követelte 200 ezer civil életét 1945 februárjában, az alapvető kérdés azonban nem változott: miért kellett ártatlan emberek ezreinek, tízezreinek meghalniuk egy-egy bombázás során?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.