Sport

Medvét ettek San Antonióban

Tony Parker (tony parker, )
Tony Parker (tony parker, )

A San Antonio Spurs remek játékkal verte 22 ponttal a Memphis Grizzliest az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában.

San Antonióban vette kezdetét az NBA rájátszásának nyugati főcsoportdöntője, melybe a házigazda Spurs mellett a Memphis Grizzlies jutott be. A Sarkantyúsok szédületesen jól kezdtek, a vendéglátók sorra dobálták a könnyű kosarakat, közben a túloldalon szinte mindenki szenvedett. Zach Randolph például nem szerzett pontot az első félidőben.

A harmadik negyedben volt egy jó rohanása a Grizzliesnek, úgy tűnt, meccs lehet még ebből. Ekkor Tony Parker csapata élére állt, több bravúrkosarat szerezve juttatta ismét tetemes előnybe övéit. A lefújásig még tovább hízott a két fél közti különbség, a Spurs 105-83-ra nyerte meg az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc első felvonását.

Ugyanakkor nem szabad még leírni a Memphist, a Los Angeles Clippers ellen az első körben például egy 21 pontos zakóval kezdtek, utána mégis továbbjutottak, majd kiejtették az Oklahoma City Thundert is.

Eredmény – NBA, nyugati főcsoportdöntő, 1. mérkőzés

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies 105-83

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-0.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik