Sport

Daniele Scatragli nyerte a tavaszi Belvárosi Poker Opent

A háromnapos Belvárosi Poker Open tavaszi versenyén, az olasz-magyar Daniele Scatragli szerezte meg a győzelmet, és a velejáró 1,8 millió forintot.

Véget értek a küzdelmek a tavaszi BPO, azaz a Belvárosi Poker Openen, amelyen a bajnoki cím a Magyarországon élő olasz étteremlánc tulajdonoshoz Daniele Scatragliéhoz vándorolt – írja a Poker.hu.

Összesen 37 játékos nevezett a Tropicana Casinoban rendezett 250000 ezer forintos Belvárosi Poker Openre. A nyereményalap így 8,3 millió forintra nőtt, amiből mindössze öt játékost díjaztak.

Az első két selejtező napról 26 zsugás kvalifikálta magát a döntő napra, az élen Ifj. Fábry Péter állt. A pénzig vezető úton számos ismert játékos vérzett el, többek közt Adamovics Zsolt, Gedei Tibor, Kapitány Zoltán, Bella Balázs, Nyikos Edina, Spíler Józsi, Bézsenyi László és Baranyi Vince is.

Amikor már csak hatan maradtak, úgy döntöttek, hogy alkut kötnek, aminek értelmében mindenki 1,3 millió forintot kapott meg, kivéve Daniele Scatragli, aki kétszázezer forinttal többet csikart ki magának.

Ezután 300 ezer forintos győzelmi prémiumért tovább játszottak, amit szintén Scatragli szerzett meg, így összesen 1,8 millió forinttal gazdagabban fejezte be a tavaszi BPO-t, és a bajnoki cím mellé járó trófeát is ú kaparintotta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik