Sport

Bajnok lett az FRC csapata

Az NB II-es rögbi Magyar Bajnokság döntőben Fehérvár Rugby Club csapata hazai pályán múlta felül a Gödöllői Ördögök együttesét, és zsebelte be az aranyérmet.

A 2013-as Nemzeti Bajnokság II döntőjében a Fehérvár Rugby Club 37:17 (22-10) -re győzött a Gödöllői Ördögök ellen, így a mérkőzés végén a piros-kékek emelhették magasba a kupát.

A fiatal fehérvári csapatnak ez az első komoly, felnőtt mezőnyben elért sikere, amely igencsak biztató a jövőre nézve. Míg a Gödöllő játékosait a kiváló fizikum, nagy termet, egyéni akciók voltak jellemzőek, úgy a fehérváriak sikerének záloga a sok futás és a sokpasszos fegyelmezett játék volt, ennek köszönhető a győzelmük.

A győztes csapat tagjai: Gáncs Ferenc, Révfalusi Bálint, Békefi István, Harangozó László, Kertész Csaba, Krepsz Áron, Őrsi Dávid, Varga Tamás, Bobrovniczki Péter, Horvát Bence, Szőllősi Lóránd, Antal Benjámin, Katona Balázs, Fekete Tamás, Sopisz Aposztolisz, Bárdfalvi Tamás, Szabó Gergely, Göbölös Bence, Göbölös Máté, Kósa Bálint, Ember János, Baranyai Sándor. Edzők: Horvát László, és Gyolcsos Ferenc

Az utolsó mérkőzésről hiányzott sérülés miatt: Láng Gábor, és Molnár István

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik