Sport

25 millió forintot nyertek a magyar zsugások a PokerStarson

A PokerStars vasárnap elrajtolt versenysorozatán, a Spring Championship of Online Poker első két napján összesen 110 ezer dollárt, nagyjából 25 millió forintot nyertek a magyar zsugások.

Vasárnap vette kezdetét a SCOOP, azaz a PokerStars Spring Championship of Online Poker. A rangos versenysorozat első két napján a magyar zsugások 25 millió forintot kártyáztak össze – írja a Poker.hu.

A világ leghíresebb online pókeres tornasorozataként ismert a PokerStars SCOOP-ja, mely minden évben két hétre megőrjíti a játékosokat.

A magyarok rendre remekül szerepelnek a rendkívül nívós versenyeken, így nem csoda, hogy idén is jól bekezdtek, összesen 110 ezer dollárt kaszáltak tehetséges játékosaink.

A legnagyobb pénzt „Pavalinya” szakított, aki a 215 dollár nevezési díjú 6-max hold’em tornán a negyedik helyig menetelt, amiért 80 ezer dollárt vághatott zsebre.

Szintén egy negyedik helyezéssel gazdagította dicsőségfalát a „MrRabit” névre hallgató játékosunk, aki a 11 dolláros rebuyos versenyen jutott fináléba. Bár éppen, hogy csak lemaradt a dobogóról, de így is 21 350 dollár ütötte markát.

A már számos szép online eredménnyel rendelkező „Borso888” pár hellyel a döntő előtt esett ki ugyanazon a versenyen, amelyiken „Pavalinya” negyedik lett, ő a 9. pozíciót csípte meg, ami 9 ezer dollárt eredményezett számára.

Jól kezdték tehát a magyar zsugások az idei SCOOP-ot, az első két nap összesen 110 ezer dollárt, átszámítva 25 millió forintot nyertek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik