Sport

Steven Silverman az EPT nagydöntőjének High Roller bajnoka

Az EPT Grand Final High Roller tornáján az amerikai Steven Silverman tudott győzedelmeskedni, így 775 ezer euró ütötte markát.

Háromfős alkuban az amerikai Steven Silverman szerezte meg az EPT nagydöntőjének magas nevezési díjú tornáján a bajnoki címet, mely nem mellesleg 775 ezer euróval gazdagította pénztárcáját – írja a Poker.hu.

121 induló összesen 158 beülőt vásárolt az European Poker Tour Grand Final 25 ezer eurós High Roller tornájára, így közel négymillió euró került a nyereményalapba.

Mindössze 16 játékost díjaztak, a csupa sztárból álló mezőnyben így rengetegen maradtak pénz nélkül. Többek közt Phil Ivey, Scott Seiver és Sam Trickett is búcsúzni kényszerültek, annak ellenére, hogy ők kétszer is próbálkoztak.

A fizetős helyekre végül olyan nagy nevek jutottak be, mint Benny Spindler, Davidi Kitai és Sorel Mizzi, míg a nyolcfős finálé az amerikai Vanessa Selbst vezetésével alakult ki.

A női póker bevételi listát toronymagasan vezető Selbst végül nem tudta előnyét győzelemre váltani, a világ legjobb hölgyjátékosának tartott zsugás a negyedik helyet szerezte meg, amivel 290 ezer eurót csaphatott hozzá a már amúgy is tetemes profitjához.

A párbajt két igazi jó barát játszotta végül, az amerikai Heads Upban Tony Gregg végzett a második helyen, míg a bajnoki címet Steven Silverman szerezte meg, aki ezzel 775 ezer euróval gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik