Sport

Szavazz az Ocskay Akadémiára!

Az áprilisi teljesítmények alapján „A hónap műhelye”-díjra az öt kiválasztott között szerepel az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia is.

Az utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdették – a 2013-as esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. A díjat 2013 januárjától kezdődően minden hónapban az az utánpótlás-nevelő műhely nyeri el, amely az utanpotlassport.hu, a MOB és a Decathlon képviselői által alkotott kuratórium döntése alapján, valamint a honlap olvasóközönsége részére meghirdetett szavazás eredményeként a rangsor élén végez az aktuális hónapban nyújtott teljesítménye alapján. „A hónap műhelye” címet az a szakosztály nyeri el, amely a legkisebb helyezési számot éri el az értékelés során.

A szavazati arányok: közönségszavazás 25%, utanpotlassport.hu 25%, MOB 25%, Decathlon 25%. Egy szakosztály egy évben csak egyszer nyerheti el a díjat!

A győztes május 25-én, szombaton a budapesti Nagy Sportágválasztó veheti majd át az értékes díjat, valamint az azzal járó 500 ezer forintos vásárlási utalványt.

Szavazzanak az utanpolas.hu weboldalon az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiára, mert megérdemlik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik