Sport

Purak kiesett, nem maradt magyar az EPT nagydöntőjében

üres zseb (üres zsebek)
üres zseb (üres zsebek)

Az utolsó magyar zsugás is kiesett az EPT Grand Final főversenyén, ráadásul Purak Zoltán, ha kevéssel is, de sajnos lemaradt a fizetős helyekről.

Egy magyarért szoríthattunk már csak az European Poker Tour Grand Final főversenyén, Purak Zoltán az üldözőbolyban várta a torna harmadik napját, ahol már a pénzbeérésért küzdöttek – írja a Poker.hu.

A Day 3-mal folytatódott az EPT Grand Final nagydöntője, még 105 játékos volt versenyben, köztük Purak Zoltán. A magyar zsugás 54 400 zsetont birtokolt kezdéskor, ezt kellett volna neki megsokszorozni.

Ezen a napon érte el a mezőny a 80 fizetős helyet is, így minden játékos erre koncentrált. Sajnos Purak pár hellyel, de lemaradt a pénzről, így üres kézzel volt kénytelen távozni.

Az ismertebb nemzetközi kártyások közül kiesett, de már pénznyereménnyel zárt több Team PokerStars profi, így Marcin Horecki, Toni Judet, Christophe De Meulderés Ignat Liviu is.

A nap végére 34-en maradtak, az élen megőrizte vezető pozícióját a szintén PokerStars profi norvég Johnny Lodden, ő egyedül rendelkezik több mint egymillió zsetonnal.

A mezőnyben egyébként még hemzsegnek a sztárok, az 1,2 millió eurós fődíjra pályázhat még Jason Mercier, Daniel Negreanu, John Juanda, Andrew Lichtenberger, Freddy Deeb, Victor Ramdin, Mickey Petersen és Ville Wahlbeck is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik