Sport

ETO-Larvik: a fogadóirodáknál a Győr az esélyes

A Larvikban aratott háromgólos (24-21) siker után a fogadóirodáknál egyértelműen a Győri Audi ETO KC az esélyes a női kézilabda Bajnokok Ligája megnyerésére.

A Tippmixen a szombati, veszprémi mérkőzést illetően a Győr győzelme 1,32-szeres, a norvég rivális sikere 3,35-szörös pénzt ér. A végső diadal oddsai a Győr esetében 1,02, a Larviknál 5,80.

A bwinen a hazai győzelem 1,35-szörös, a vendégdiadal 4,00-szeres szorzóval bír. Amennyiben az ETO nyeri a BL-t – függetlenül a visszavágó eredményétől -, akkor 1,05, ellenkező esetben 8,00 a nyereményszorzó.

Az unibeten csak a veszprémi mérkőzés kimenetelére lehet fogadni. A győri diadal 1,40-es, a Larvik-győzelem 3,75-ös oddsszal bír.

Ambros Martín, az ETO közleménye szerint, így nyilatkozott a közelgő mérkőzésről:

Lényeges újításra nem számítok, egy hét azért kevés ahhoz, hogy jelentős változtatást tudjanak eszközölni a játékukban. Esetleg azt el tudom képzelni, hogy védekezésben lesz valami újdonság a tarsolyukban, de számunkra az a lényeg, hogy bármivel is rukkolnak elő, mi minél gyorsabban tudjunk erre reagálni.

A hét egyik felében a vasárnapi meccs tanulságait dolgoztuk fel, a másik felében pedig tovább csiszoltuk a játékunkat, támadásban és védekezésben egyaránt. Új elemekkel nem készülünk, tisztában vagyunk vele, hogyan tudjuk megnyerni a meccset, lényeg, hogy kijöjjön a tudásunk.

Hozzátette: Kb. 5 órákat alszom, nálam ez a megszokott. De azért már egy jó ideje rendszeresen felébredek éjszakánként, mert bevillan valami ötlet. A legjobb gondolatok mindig éjszaka szállnak meg. Korábban azonnal felírtam őket, mert volt, hogy reggelre elfelejtettem, de most már reggelig bennem maradnak, így ébredés után azzal kezdem a napot, hogy felírom az éjszakai ihletet. A természetes drukk bennem van, de ez nem blokkol le, hanem inkább stimulál.

A mérkőzést óriáskivetítőn is megnézheti Győrben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik