Sport

Griffin Benger nyerte a berlini High Rollert

Az EPT Berlin versenysorozatának záró eseményeként rendezték a High Roller torna fináléját. A győzelmet a 28. születésnapját ünneplő Griffin Benger szerezte meg.

Hét zsugás lehetett ott az EPT Berlin High Roller döntő asztalán, a bajnoki címet éppen a születésnapját ünneplő amerikai Griffin Benger hódította el – írja a Poker.hu.

Az orosz Team PokerStars Pro Maxim Lykov vezette a finálét a tízezer eurós European Poker Tour High Roller tornán. Őt követte a cseh Martin Kabrhel, azonban hiába rendelkeztek ők ketten hatalmas előnnyel, egyikük sem tudott odaférkőzni az első két helyre, sőt ideje korán búcsúztak is a versenyből.

Lykov csak a negyedik helyet tudta megszerezni, ami 103 ezer eurót ért, Kabrhel pedig csak az ötödik lett, igaz így is 82 ezer euró ütötte markát.

A top háromba Philippe Ktorza, Aaron Lim és Griffin Benger jutottak be, amikor is már a születésnapos Benger vezetett. Ő viszont már nem herdálta el zsetonelőnyét, a párbajban a 2013-as Aussie Millionson mellékversenyt nyerő Limmel találkozott.

A Heads Up sem tartott sokáig, az utolsó partiban Lim K-2-vel ment allin, Benger Q-J lapokkal megadott, és kis szerencsével, de sikerült egy bubipárral győzedelmeskedni.

Az amerikai zsugás 429 ezer eurót kapott a születésnapi torta mellé, míg Lim 240 ezer euróval gazdagodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik