vízilabda (vízilabda, )
Sport

Befuccsolt a pólóválogatott honlapja

A hónap végén anyagi okok miatt megszűnik a férfi-vízilabdaválogatott honlapja, a vlv.hu.

“Ezúton közöljük olvasóinkkal és a vízilabdát szerető közvéleménnyel, hogy az MVLSZ kezdeményezte a vlv.hu működésének támogatására érvényben lévő együttműködési megállapodás megszüntetését.

A honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ-elnök kezdeményezésére jött létre a 2007-es melbourne-i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként segítse a férfi válogatottat. Működésének teljes technikai-technológiai hátterét, valamint a tartalmat kezdettől a vlv tulajdonos-szerkesztőjének betéti társasága biztosítja.

Köszönettel tartozunk a szövetségnek (személy szerint Kemény Dénesnek és Martin Györgynek), valamint a Vodafone magyarországi cégének (személyesen Beck Györgynek) azért, hogy anyagi eszközökkel is segítették a vlv-t hivatásának betöltésében.

A vlv.hu nagy népszerűségre tett szert a sportág rajongóinak körében, s a magyar férfi vízilabdasportról szóló tájékoztatás elsőszámú hírforrásává vált a hazai és mind gyakrabban a külföldi médiában.

Az elmúlt években – saját erőforrásai mellett – két jelentős finanszírozási segítségre támaszkodhatott a honlap. Miután azonban a vízilabda-tematikájú Vodapolo okostelefonos tartalomszolgáltatásra kötött szerződést a Vodafone idén januárban felmondta, most pedig az MVLSZ vezetői kezdeményezték az eddigi együttműködés befejezését, (ráadásul már az eddigi munka során is gyakran kellett a családi kasszába nyúlni a megszokott színvonal fenntartásához) – a vlv további működésének feltételei ellehetetlenültek.

Képletesen: szerkesztőségünkben május 31-én 24 órakor vagyunk kénytelenek végleg leoltani a villanyt. Munkánkat addig (szomorúsággal teli szívvel,) a megszokott színvonalon látjuk el, tehát a férfi bajnoki cím sorsáról döntő mérkőzésekről olvashatóak lesznek a tudósítások.

A játékosoknak (nem csak a válogatottaknak) sikereket és eredményes sportpályafutást kívánunk és külön szorítunk az utánpótlás-korosztálynak, amelynek tagjait az elmúlt évben volt szerencsénk közelebbről megismerni, megszeretni.

Minden vízilabdázónak köszönjük a vlv-nek nyújtott segítséget, megtiszteltetés volt számunkra, hogy köztük, velük lehettünk, tudósíthattunk meccseikről és megszólaltathattuk őket kameránk előtt.

Az utolsó napon még elbúcsúzunk, de már most szeretnénk megköszönni olvasóinknak is a felénk áradó szeretetet, a folyamatos figyelmet, érdeklődést, munkánk megbecsülését. Mindennek az elmúlt hat év során számtalan esetben adták tanújelét, mi pedig reméljük, hogy hagyunk egy kis nyomot, talán sokan jó érzésekkel emlékeznek majd vissza később is arra, hogy volt egyszer egy vlv…” – írta Facebook-oldalán a vlv.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!