Sport

Visszatértek az NB I-be

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt bajnoki címet ünnepelhet a Honvéd Szondi SE asztalitenisz csapata az NB II-ben, mely egy év szünet után visszatérhet az NBI - be.

Kapcsolódó cikkek

A fehérvári asztalteniszezők rajt-cél győzelmet arattak az NB II Észak-nyugati csoportjában, és már februárban borítékolható volt elsőségük, hiszen már akkor 13 győzelemmel és mindössze egy vereséggel vezették a tabellát.

A csapat lendülete ezt követően sem csökkent, a Domokos Győző, Slett József, dr. Volsik Tibor, Szabó Attila összetételű együttes az óta minden fordulóban nyert, és makulátlan mérleget mondhat magáénak.

A legnagyobb riválisuknak számító Csákvár is hozta meccseit, így a két gárda között mindössze egy pont volt a különbség a 17. forduló után. A Szondi azonban lejátszotta elmaradt tatabányai bajnokiját, melyet 18-0-ra megnyertek, így az előnyük három pontra nőtt.

Ez azt jelenti, hogy az utolsó forduló eredményétől – május 11.-én a Hévíz csapata lesz a vendégük – függetlenül a Szondi az NBII Észak-nyugati csoportjának élén végzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik