Sport

Ismét lehet legálisan online pókerezni Amerikában

Több mint két év után útjára indult Amerikában az online póker, az első terem az Ultimate Poker, melyen egyelőre csak nevadai lakosok játszhatnak.

A Fekete Péntek óta várják az amerikai zsugások, hogy végre online is éljenek kedvenc szenvedélyüknek. Tegnap óta, ha nem is az egész országban, de újra útjára indult a netes póker, melynek helyszíne az Ultimate Poker terme – írja a Poker.hu.

Úgy látszik megindult az a folyamat, amit játékosok millió vártak már évek óta, miszerint újra lehetlegálisan online pókerezni Amerikában. A Fertitta Interactive által üzemeltetett Ultimate Poker termében ugyanis kedd óta legálisan lehet játszani, bár egyelőre csak Nevada államban.

A szerencsejáték-felügyelettől, azaz a Nevada Gaming Comissiontól tavaly engedélyt kapott Ultimate Poker első igazolása a világ legnagyobb nyerő játékosa, a Mágus becenévre hallgató Antonio Esfandiari.

Nagy valószínűséggel gyorsan rákapnak majd a pókerre a kiéhezett amerikai kártyások, és folytatódik majd a pozitív tendencia, és hamarosan az egész Államok területén lehet majd legális keretek között online pókerezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik