Sport

Drágár Péter közel volt a nagy eredményhez Amerikában

Egészen a 13. helyig jutott Drágár Péter a WPT bestbet Open főversenyén a floridai Jacksonville-ben. A magyar zsugás 11 531 dollárt, nagyjából 2,6 millió forintot nyert így is.

Némi meglepetésre volt magyar érdekeltség is a World Poker Tour bestbet Open főversenyén, Drágár Péter ugyanis a 13. helyet szerezte meg a Jacksonville-ben rendezett tornán – írja a Poker.hu.

Összesen 351 játékos nevezett a 3 500 dolláros WPT bestbet Openre.. Amerikai versenyre, már ha az nem a WSOP, csak ritkán látogatnak ki hazánk játékosai, így külön öröm, hogy Drágár vette a bátorságot, és belevágott a nagy túrába.

Merészségét siker koronázta, ugyanis a selejtezőket könnyűszerrel vette, míg a második napon pénzbe érő 36 játékos közé, ha nehezen is, de be tudott jutni.

A harmadik játéknap jelentette a végállomást számára, amikor is már a döntő asztalért, a hatfős fináléért folyt a küzdelem. Sajnos azonban a 13. helyen búcsúzni kényszerült, amivel így is szép summát akasztott. Remek eredménye 11 351 dollárt, nagyjából 2,6 millió forintot hozott neki a konyhára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik