Sport

A döntőket rendezik szombaton az EPT Berlinen

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

A hajrához érkezett az European Poker Tour Berlin versenysorozata, a fő tornán és a high rolleren is a finálékat rendezik ma.

Az EPT versenysorozat egyik legnépesebb állomását rendezik a német fővárosban, melyen a főverseny és a high roller torna is a döntőhöz érkezett. Előbbin Robert Haigh, utóbbin Maxim Lykov kezdheti meg élről a finálét – írja a Poker.hu.

Időrendi sorrendben a főverseny rajtol el korábban az European Poker Tour Berlinen, amelyen 912 játékos gyűlt össze, akik 4 560 000 eurós nyereményalapot hoztak létre az 5 300 eurós beülőkből.

Magyar játékos nem ért pénzbe, Tóth Richárd és Sólyom Nándor is bár továbbjutottak a selejtezőből, a második napon jócskán a fizetős helyek előtt búcsúztak.

A nevesebb pénzbeérők között ott találjuk Mickey Petersent, Davidi Kitait, John Eamest, Salvatora Bonavenat, Dominik Nitschét, Juha Helppit, Theo Jorgesent, Sandra Naujoksot, Boris Beckert, Liv Boereet, Bryn Kenneyt, Olivier Busquet és Calvin Andersont is.

A nyolcfős döntő asztal végül a német Robert Haigh vezetésével rajtolhat el, ahol a játékosok a 880 ezer eurós fődíjért küzdhetnek meg.

A tízezer eurós high roller tornán gyorsabban elértek a fináléhoz, igaz itt csak 136 játékos nevezett. Ezen a tornán mindössze 16 főt díjaztak, az ismertebbek közül fizetős helyig jutott Jan-Peter Jachtmann, Scott Seiver és Igor Kurganov is.

A döntőben már csak hét zsugás folytathatja, amikor is az orosz EPT és WSOP bajnok Maxim Lykov áll az élen, akinek így a legtöbb esélye van megnyerni a 429 ezer eurós első helyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik