Sport

Veszprém: mindenki pirosba!

MKB Veszprém (mkb veszprém, nagy lászló, kiel, )
MKB Veszprém (mkb veszprém, nagy lászló, kiel, )

Nagyon készülnek a kézilabdacsapat szurkolói a Kiel elleni BL-visszavágóra.

Mindenkit a klub színének számító piros öltözet felvételére bíztat a veszprémi férfi-kézilabdacsapat szurkolói klubja a német a Kiel elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő szombati visszavágóján. Az mkbveszprem.hu oldalon olvasható, hogy a találkozón használják először azokat a kellékeket, eszközöket – dudák, felújított dobok, zászlók és a főszurkoló kihangosítása -, amelyeket a BL névadó szponzorától, a Veluxtól, a legjobb szurkolótáborként elnyert 3000 euróból vásároltak.

A mérkőzés előtt, a BL himnusza alatt a helyi szimpatizánsok látványos koreográfiát ígérnek, és az egész mérkőzés során – beleértve a bemelegítést is – minden eddiginél varázslatosabb hangulatot kívánnak teremteni az Arénában. A szurkolói klub arra kéri a helyszínen drukkolókat, hogy a dudákat csak a kieli támadások alatt használják.

A szombati mérkőzés 16 órakor kezdődik, ez lesz a veszprémiek 200. találkozója a legrangosabb európai kupában. Az első összecsapáson a Veszprém közvetlenül a lefújás előtt kapott góllal 32-31-es vereséget szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik