Sport

Edzőt talált a Sapa Fehérvár

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorong-szakosztálya megegyezésre jutott a kanadai Marty Raymonddal, aki augusztus 1-től az osztrák ligában (EBEL) érdekelt csapat vezetőedzője lesz.

A klub csütörtöki közleménye alapján a felek 2 plusz 1 éves szerződést kötöttek egymással. A 48 esztendős Raymond az elmúlt két szezonban a szintén EBEL-ben érdekelt horvát Medvescak Zagreb vezetőedzője volt.

„Nagy izgalommal tölt el, hogy én lehetek a Sapa Fehérvár AV19 új  vezetőedzője. A csapat szenvedélyes szurkolói és profi menedzsmentje megkönnyítették a döntésemet. Ez egy hatalmas lehetőség számomra. Készen állok a kihívásra!” – mondta Raymond.


Fotó: MTI

A csapat másodedzője a jelenleg az észak-amerikai harmadik vonalban (ECHL) dolgozó Rob Pallin lesz. A Las Vegas Wranglers 46 éves trénere Raymond javaslatára érkezik Székesfehérvárra.

A fehérváriak a mostani szezonban nem jutottak az EBEL rájátszásába. Az idény elején a kanadai Kevin Primeau, októbertől a cseh Jan Neliba, majd az idény végi Magyar Kupában a szintén kanadai Rich Chernomaz – a válogatott szövetségi kapitánya – irányította az együttes szakmai munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik