Sport

Az M1 is adja a Veszprém BL-meccsét

Hála a DIGI Sportnak!

A Veszprém férfi-kézilabdacsapata hat góllal is vezetett a Bajnokok Ligája címvédőjének, a THW Kielnek az otthonában a negyeddöntő első mérkőzésén, de végül 32-31-re kikapott.

A visszavágón így is van esélye arra, hogy bejusson a Final Fourba, elérve ezzel a férfiszakág legjobb eredményét – az elmúlt évekre vonatkoztatva.

A meccset sokan láthatjuk, ugyanis:

“A DIGI Sport a kézilabda, mint magyar sikersportág népszerűsítése érdekében – az EHF Kézilabda Bajnokok Ligája közvetítések magyarországi jogtulajdonosaként – díjmentesen az MTVA rendelkezésére bocsátja az április 27-én, szombaton 16-kor kezdődő MKB Veszprém KC–THW Kiel BL-negyeddöntő visszavágó mérkőzés közvetítését.

A nemrégiben az MKB Veszprém KC-vel támogatói megállapodást aláíró DIGI célja ezzel a kezdeményezéssel, hogy minél többen szurkolhassanak a képernyő előtt a magyar bajnoknak a BL-címvédő Kiel elleni sorsdöntő mérkőzésen, melynek tétje az EHF Bajnokok Ligája Négyes Döntőjébe jutás.

A szombati MKB Veszprém KC–THW Kiel visszavágót a DIGI Sport 1 élőben, HD minőségben közvetíti a Veszprém Arénából, népszerű kommentátorával, Egri Viktorral a mikrofon mögött.

Az M1 a mérkőzés közvetítését teljes terjedelmében veszi át a DIGI Sporttól. A megállapodás kizárólag a Veszprém-Kiel mérkőzésre vonatkozik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik