Sport

Tóth János nyolcmillió forintot nyert Marbellán

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

A döntőben negyedik helyig jutó Tóth János 26630 eurót, nagyjából nyolcmillió forintot nyert a GSOP Live Marbella főversenyén.

A negyedik helyről kezdhette meg Tóth János a GSOP Marbella főversenyének döntőjét. Sajnos nem sikerült előrébb jutnia, eggyel maradt le csak a dobogóról, de így is közel nyolcmillió forintnak megfelelő eurót nyert – írja a Poker.hu.

Egyedüli magyarként jutott be a Grand Series of Poker Live Marbella kilencfős fináléjába Tóth János, ahol is a negyedik helyről vághatott neki a küzdelmeknek.

Az élen két svéd, két Johansson állt, de mint utólag kiderült, egyikük számára sem termett babér. A hatalmas előnnyel rendelkező Andreas Johansson gyakorlatilag pár parti alatt a kiesés szélére került, miután jól elbánt vele a spanyol Mario Sanchez.

Tóth eközben nem nagyon tudott előrébb lépni, folyamatosan a kiesés szélén állt, így külön siker számára, hogy meg tudta tartani negyedik helyét. A magyar zsugás 26 630 eurót nyert, a nyolcmillió forintos nyeremény pedig élete legjobb eredményét jelentette számára.

A párbajt végül a fiatalabbik svéd, Kristian és a finálén végigsöprő Sanchez játszhatták. Utóbbi nem adott esélyt északi ellenfelének, az utolsó partiban tízes párral győzte le Johansson kilences párját, aki így 48 ezer eurót kapott az ezüstéremért, míg Sanchez 74 ezer eurót markolhatott fel a győzelemért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik