Sport

Nincs gerincsérülése a válogatott vízilabdázónak

Kiengedték a kórházból az egri vízilabdacsapat válogatott centerét, aki szombaton sérült meg a BVSC-Zugló elleni mérkőzésen. Mezei Tamás sérülése nem súlyos.

A pólóst a negyeddöntő első mérkőzésének végén a vendégek kapusa rúgta meg úgy, hogy Mezei Tamást csak nagy nehezen tudták kiemelni a medencéből. A játékos, aki nem tudta mozgatni a lábát és erős fájdalmai voltak, hosszú percekig mozdulatlanul feküdt a parton, ahol azonnal infúziót kapott, majd a mentők vákuumágyon az egri kórházba vitték gerincsérülés gyanújával.

Dr. Halmos Péter csapatorvos az egri Markhot Ferenc Kórházból már azzal a hírrel szolgált a klub honlapjának nyilatkozva, hogy nincs nagy baj. Közölte: sem a gerincröntgen, sem az ultrahangvizsgálatok nem mutattak ki elváltozást. 

“Valószínű, hogy a rúgás egy ideget találhatott el, de az erős izomzata megvédte a komolyabb bajtól. Az pedig már kifejezetten biztató és örömteli, hogy megszűntek a panaszai, s gyógyszerrel történő ellátása után haza is engedték” – olvasható az egrivizilabda.hu beszámolójában.

A férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszát másodikként záró Eger 16-5-re legyőzte a hetedikként végzett BVSC-t a rájátszásos párharc szombati nyitómérkőzésén. A második meccset szerdán játsszák a Szőnyi úton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik