Sport

“Pacsizunk egy jót a meccs után” – döntőznek a női kézisek

tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna, )
tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna, )

A címvédő Győri Audi ETO az esélyese a női kézilabda NB I. nagydöntőjének. Az ellenfél az FTC-Rail Cargo Hungaria.

Ugyan a győri lányok a Bajnokok Ligája közelgő döntőjére készülnek már április végén is komoly erőpróba vár az ETO-ra, ugyanis a csapat szombaton kezd az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni bajnoki döntőben. Az első mérkőzést szombaton rendezik Győrben, a párharc az egyik fél második győzelméig tart.

“Ahogy az év során mindig, most is csak a következő meccsre koncentrálunk, vagyis a holnapi első hazai bajnoki döntőre. Most csak ez számít, a BL-döntő még távlati cél, addig fontos megmérettetésünk lesz itthon. A Fradi nagyon kemény ellenfél, de ez a tény semmiképpen sem hátrány a későbbiek szempontjából. Úgy fogjuk fel, hogy döntőt játszani önmagában véve óriási dolog, főleg egy ilyen jó ellenféllel szemben” – mondta a Rába-partiak vezetőedzője, Ambros Martín a gyorietokc.hu-nak. A szakember azt is elárulta, fizikálisan rendben van a csapat.

“A BL-ben Győr elérte azt a hőfokot, amivel megnyerheti a bajnokságot. Ha le tudnánk lassítani a játékot, akkor van keresnivalónk, ha átrohannak rajtunk, akkor nem. Nem azt mondom, hogy nem nyerni megyünk, de ez a Győr most a topon van, mi pedig a kiesés óta most kezdjük csipkedni magunkat. Ezen a Győrön én azt látom, hogy idén be kell söpörniük mindent. Azt kívánom a két csapatnak, hogy jó mérkőzéseket játsszon és ne legyen sérülés, az senkinek nem hiányzik. Aztán pacsizunk egy jót meccs után” – mondta ferencvárosi oldalról Tomori Zsuzsanna a fradi.hu kamerája előtt.

Az első mérkőzést szombaton, 16.30-as kezdéssel rendezik, majd április 24-én, 19 órától jön a második mérkőzés, akkor már a Ferencváros pályaválasztásával. A finálé az egyik fél második győzelméig tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik