Sport

Öt magyar folytathatja a küzdelmeket Marbellán

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

Már csak Kürtösi János, Hegedűs Emil, Tóth János, Bozóki Zoltán és Fauszt József folytathatják a magyarok közül a GSOP Live Marbella főverseny küzdelmeit a 74 ezer eurós fődíjért.

21 magyar zsugás kezdte meg a Grand Series of Poker Live Marbella főversenyének második napját, végül öten maradtak, de ők már közel vannak a fizetős helyekhez, és csak egy nagy lépésre a 74 ezer eurós fődíjtól – írja a Poker.hu.

Hatalmas számú magyar játékos volt ott a GSOP Live Marbella 1100 eurós főversenyének második napján. A 282 játékos között nem kevesebb mint 21 hazánkból kiutazó kártyás próbálta megközelíteni az 54 fizetős helyet.

Sajnos azonban nem alakultak olyan jól az események, mint vártuk, mindössze öten maradtak a nap végére, amikor is 62 fősre csökkent a mezőny.

A legtöbb zsetont továbbra is Kürtösi János birtokolhatja a magyarok közül, őt követi Hegedűs Emil, Tóth János, Bozóki Zoltán és Fauszt József.

Az összesített élén a svéd Olof Sundin szerezte meg a vezetést, aki nagy előnnyel várhatja a harmadik napot, amikor is már biztosan elérik a fizetős helyezéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik