Sport

Focisták, akiknek húsz centiről sem megy

foci (foci, )
foci (foci, )

A Fulham támadója, Mladen Petric a Chelsea ellen a kapu torkából sem tudott gólt szerezni. Nincs ezzel egyedül.

A londoni rangadót a Kékek nyerték könnyedén, 3-0-ra, és mint ahogy azt megírtuk, az egyik gól meglehetősen szépre sikeredett, hiszen David Luiz óriási bombát ragasztott a Fulham kapujába. Ez a találkozó azonban nem csak emiatt a találat miatt maradhat emlékezetes.

A másik kapu előtt Petricnek annyi lett volna csak a dolga, hogy az elé pattanó labdát valahogy a hálóba küldje. Ő azonban a lelátóra küldte a játékszert, így a szépítés elmaradt.

Igaz, nem csak a horvát támadó tud ilyen esetben hibázni: nemrég a Ferencváros–Siófok mérkőzésen Jusuf Dajic sokkal könnyebb helyzetben hibázott óriásit.

A siófoki támadót ugyanis nem érte váratlanul, hogy elé került a labda, és csak annyi lett volna a feladata, hogy a lehető legegyszerűbb módon valahogy a gólvonal mögé passzoljon. Nem sikerült neki.

Még csak április van, de az interneten számos kihagyott helyzetet találtunk az idei szezonból. Közülük kiválasztottuk a legszerencsétlenebb focistát, aki a grúz bajnokságban hibázott nagyot.

Boti Demel egy kapufáról kivágódó labdára startolt rá, de ismét csak a kapufát találta telibe, majd a játékszer visszapattant rá, de mielőtt kapcsolt volna, már az alapvonalon túl kötött ki a labda.

Végül lássuk talán minden idők legrosszabb gólszerzési kísérletét. A katari válogatott Üzbegisztán legjobbjaival mérte össze erejét. Fahid Khalfan egy rosszul hazaadott labdára csapott le, majd az üzbég kapus megpróbált bedobni egy trükköt, de Khalfan ezt nem ette meg, így üresen indulhatott meg a kapu felé. Azonban senkitől sem zavartatva, érthetetlen módon, 40-50 centiről mit talált el?

A kapufát…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik