Sport

Csúcsmeccsel kezdődik az NFL-szezon

baltimore ravens (baltimore ravens, )
baltimore ravens (baltimore ravens, )

A bajnok Baltimore Ravens a holtszezonban még inkább megerősödött Denver Broncos ellen nyitja a 2013/14-es szezont.

A liga sorsolásán kiderült, hogy a Hollók, akik a bajnoki cím után több kulcsemberüket is elveszítették a szabadügynök-piacon – távozott Ed Reed, Dannell Ellerbe, Paul Kruger, Anquan Boldin és Cary Williams, míg Ray Lewis visszavonult – azzal a Denverrel találkoznak a szezon első meccsén, mely nagyon jó üzleteket kötött, hiszen magukhoz csábították Dominique Rodgers-Cromartie-t, valamint Wes Welkert.

Persze a Ravens is szerzett nagy neveket, pont a Broncostól egy adminisztrációs hibát kihasználva Elvis Dumervilt, valamint Rolando McClaint, míg a denveriek Tracy Portert és D.J. Williamst nélkülözik majd az új idényben.

A két együttes egyébként nemrég találkozott egymással, hiszen a rájátszás főcsoport-elődöntőjében kétszeri hosszabbítás után nyert a későbbi bajnok, így van miért visszavágniuk a denverieknek szeptember 5-én.

Az első héten egyébként több csoportrangadót is tartanak: a New York Giants Dallas Cowboys, valamint a Philadelphia Eagles Washington Redskins összecsapások ígérkeznek a legizgalmasabbnak. A Super Bowl vesztese, a San Francisco 49ers rögtön egy riválissal kerül szembe, hiszen az Aranyásóknak a Green Bay Packers ellen kell helyt állniuk, míg a Kansas City Chiefs Jacksonville Jaguars mérkőzésen vélhetően bemutatkozik a draft két legelőkelőbb helyen választott játékosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik