Sport

Magyar pókeres invázió Marbellán

Több mint huszonöt magyar pókeres támadta be a GSOP Live spanyolországi főversenyét Marbellán, többségük tovább is jutott az első selejtező napról.

Szerdán vette kezdetét a Grand Series of Poker Live Marbella főversenye, melyet valósággal elárasztottak a magyar pókeresek, közülük 21-en jutottak tovább a második napra – írja a Poker.hu.

Az április 17-én elrajtolt GSOP Live Marbella főversenyén 24 magyar fizette be az 1 100 eurós nevezési díjat, ami minden bizonnyal rekordnak számít a sorozat történelmében. Összesen 392 zsugás vágott neki az első selejtező napnak, amelyen majd 75 ezer eurót kaparinthat meg a későbbi bajnok.

A magyar zsugások remekül teljesítettek az első selejtező napon, szinte mindegyikük tovább jutott, végül 21-en kvalifikálták magukat a folytatásra. A legtöbb zsetont közülük Kürtösi János gyűjtötte, aki a kilencedik helyig tornászta fel magát a chipcountban.

A magyarok listája az alábbi neveket tartalmazza: Bordás Zoltán, Bozóki Zoltán, Illés István, Balogh András, Vargha Ferenc, Tóth Redmond, Krecsó Gábor, Vass József, Fauszt József, Horváth Péter, Tóth János, Szabó Levente, Málnai Csaba, Hegedűs Emil, Sebestyén Bálint, Szántó Bálint, László Norbert, Bálint Ádám, Matyasovszky János és Schatz György Balázs is ott lehet majd a második napon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik