Sport

Kevin Eyster a WPT Seminole Hard Rock bajnoka

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

A rendkívül tehetséges online zsugás, az amerikai Kevin Eyster szerezte meg a World Poker Tour Seminole Hard Rock Showdown főversenyének 660 ezer dolláros fődíját.

Véget ért a rangos WPT Seminole Hard Rock Showdown főversenye, melyen a fiatal online tornaspecialista Kevin Eyster kaparintotta meg a 660 ezer dollárt érő bajnoki címet – írja a Poker.hu.

Összesen 542 játékos fizette be az ötezer dolláros nevezési díjat a World Poker Tour legújabb állomására, a Seminole Hard Rock Showdownra. Ebből 54 főt díjaztak, akik közt jócskán akadt híres zsugás is.

Pénzbe ért többek közt Dan O’Brien, Shaun Deeb, Joe Serock, Paul Volpe, Matt Giannetti, Matt Salsberg és Faraz Jaka is, aki csak kevéssel maradt le a hatfős fináléról.

A döntőt a főleg online játékosként ismert, „1sickdisease” nickre hallgató amerikai Kevin Eyster kezdhette az élről, aki egy pillanatig sem adta ki kezéből a vezetést.

Rögtön az első pár partiban sikerült kiejtenie legerősebb ellenfelét, a kétszeres világbajnok amerikai Jeff Madsent, ahonnan már nem volt megállás, senki nem tudta feltartóztatni Eystert.

A párbajban a szintén amerikai Ben Tarziával találkozott, de neki sem volt reális esélye. Az utolsó partiban hetes párral próbált meg felduplázni, azonban Eyster A-T lapjai legyőzték őt az A-5-2-5-T boardnak köszönhetően.

Eyster 660 ezer dollárt vághatott zsebre győzelmével, amivel gyakorlatilag megduplázta eddig élő torna nyereményei összegét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik