Sport

Fájó szegedi vereség a vízilabda-BL-ben

A-HID Szeged VE - Junior válogatott (A-HID Szeged VE - Junior válogatott)
A-HID Szeged VE - Junior válogatott (A-HID Szeged VE - Junior válogatott)

Pokoli nehéz helyzetben Vincze Balázs csapata a kétgólos bukta után.

Az év legfontosabb meccsére készült az A Híd Szeged, amely a magyar bajnokságban megnyerte az alapszakaszt, a Bajnokok Ligájában pedig a Final Fourra törne.

A Crvena Zvezda elleni hódmezővásárhelyi meccset jól is kezdte Vincze Balázs csapata, hiszen bár Pijetlovic megszerezte a vezetést, az első negyed végén már a magyar együttes volt előnyben Kiss Csaba és Juhász góljai okán. Már ekkor látszott, hogy a belgrádi kapus, Sefik jó napot fogott ki.

Kayes, majd Younger góljával 4-1-re ment el a Szeged a második negyedben, mégis, a nyolcperc végén már a szerbek voltak előnyben (4-5). A harmadik negyedben nemhogy nem sikerült fordítani, a kőkemény védekezésüket még egy góllal megtoldották a vendégek.

A Final Fourt Belgrádban rendezik, így a vendégek kettőzött erővel küzdöttek, a magyaroknak semmi sem sikerült, elvesztette a mérkőzést a Szeged.

A visszavágón borzasztó nehéz helyzetben lesz a magyar együttes. A szegediek a meccs végén összetörve ültek a kispad mellett, Vincze Balázs pedig azt emelte ki a DigiSport riporterének, hogy a magyarok leckét kaptak szurkolásból és játékból is.

Hódmezővásárhelyen 100 szer drukker szurkolt, meglehetősen hevesen.

Eredmény – férfivízilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzés

A Híd Szeged – Crvena Zvezda 5-7 (2-1, 2-4, 0-1, 1-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik