Sport

A Kiel ellen már játszhat a Veszprém egyik legjobbja

Schuch Timuzsin (schuch timuzsin, )
Schuch Timuzsin (schuch timuzsin, )

Schuch Timuzsin bokasérülése után csütörtökön kapcsolódik be a munkába.

Vasárnap története 22. Magyar Kupa-győzelmét (zsinórban az ötödiket) ünnepelhette az MKB Veszprém kézilabdacsapata, azonban a társaság öröme nem lehetett teljesen felhőtlen, ugyanis összeszedett egy sérülést Schuch Timuzsin. A veszprémiek egyik legjobb védőjátékosára hatalmas szükség lesz vasárnap is, ugyanis az MKB a német Kiel otthonában játszik majd a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.


Fotó: MTI / Kovács Anikó

A klub hivatalos honlapja szerint szerencsére nem súlyos a 27 esztendős beállós sérülése, így a hétvégén akár már pályára is léphet. Dr. Mahunka Zsolt elmondta, „csak” megrándult a magyar válogatott játékos bokája, se törése, se szakadása nincs. Szerdáig pihenőt írtak elő Timuzsinnak, addig lézeres kezelést kap, majd csütörtöktől fokozatosan bekapcsolódhat a munkába.

Schuch Timuzsint az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szakértői a BL négy legjobb védőjátékosa közé sorolták. Jobbátlövőként Nagy László is ott van az európai elitben. Mindkettejükre lehet szavazni a szervezet honlapján, ahol a szezon álomcsapatát keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik