Sport

Kanadai egyetemista nyerte a WPT Barcelonát

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

A 23 éves kanadai Chanracy Khun győzelmével ért véget a World Poker Tour Barcelona főversenye, a fiatal egyetemista kereken 200 ezer eurót nyert.

Az Ausztráliában folyó mini-világbajnoksággal párhuzamosan rendezték meg a WPT Barcelona főversenyét, melyen egy 23 éves kanadai fiú, Chanracy Khun szerezte meg a 200 ezer eurót érő győzelmet – írja a szerencsejátékkal foglalkozó oldal.

Összesen 249 játékossal indult el a 3500 euró nevezési díjú World Poker Tour Barcelona főversenye. A nyereményalapba majd 800 ezer euró jutott, amiből 27 főt díjaztak.

A hatfős döntő asztal az előbb említett Khun vezetésével rajtolt el, aki – mint utólag kiderült – kivégző módban játszott a fináléban, mind az öt ellenfelét ő ejtette ki.

A párbajban Benjamin Pollak várta, aki meglehetősen nagy zsetonhátrányban volt Khunnal szemben, aki neki sem kegyelmezett, az utolsó partiban 8-8 lapokkal győzte le Pollak K-7 egyszínű lapjait a A-9-9-J-7 boardnak köszönhetően.

A mindössze 23 éves Khun 200 ezer eurót tehetett zsebre, Pollak 126 ezer dollárral gazdagodott, aki minden bizonnyal így is nagyon elégedett, hiszen kihozta a maximumot versenyéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik