Sport

Hatalmas potyagól Amerikából

Dubnyk (dubnyk)
Dubnyk (dubnyk)

Boyd Gordon az alapvonalról talált be az Edmonton elleni hokimeccsen.


Dubnykot megtréfálta a korong
Fotó: AFP

A csonka szezonban kissé szokatlan módon mindössze öt mérkőzést rendeztek a tengerentúli profi hokiliga legutóbbi játéknapján. A legfontosabb történés a Boston Bruins New Jersey-i győzelme volt, a Bocsok a gólzáporos 5-4-es sikerüknek köszönhetően ugyanis átvették a vezetést divíziójukban és a keleti konferenciában is feljöttek a második helyre.

A játéknap legérdekesebb momentuma ugyanakkor Edmontonban történt, a Phoenix elleni mérkőzés második harmadának 37. másodpercében. Ekkor szerzett vezetést a Phoenix egy rendhagyó találattal: a sarokban kavargató vendégjátékosok közül Boyd Gordon az alapvonalról lőtte középre erősen a pakkot, ám Dubnyk kapus a rutinfeladatnak számító hárítás helyett a rövid alsó sarokban nemes egyszerűséggel bevédet a korongot. A Coyotes innentől kezdve meg sem állt a találkozó megnyeréséig.

A Vancouver Canucks a Calgary Flames ellen, a Colorado Avalanche pedig az Anaheim Ducks ellen nyert 4-1-re, a Toronto és a New York Rangers találkozóján pedig a szétlövések döntöttek a Parkőrök javára.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Doboz szövege

Ajánlott videó

Olvasói sztorik