Sport

Korábbi világbajnok a WSOP APAC első döntőjében

A World Series of Poker Asia-Pacific versenysorozat kilencfős döntőjébe bejutott 2010 világbajnoka, a kanadai Jonathan Duhamel is, habár az élről nem ő, hanem az ausztrál Bryan Piccioli kezdhet.

Egy félelmetesen hosszú játéknap végén alakult ki a WSOP APAC versenysorozat első tornájának kilencfős döntője. Az élen a vezetést Bryan Piccioli szerezte meg, de nem ő, hanem 2010 világbajnoka, a kanadai Jonathan Duhamel a nagy esélyes – írja a Poker.hu.

Összesen 144 játékos várta a WSOP APAC első eventjének második napját. Az 1 100 dollár nevezési díjú versenyen a cél a folytatásban a 90 főt jelentő fizetős helyek elérése, valamint a kilencfős döntő asztalra jutás volt.

A nap folyamán viszonylag hamar elérte a mezőny a pénzdíjas pozíciókat, az ismertebb játékosok közül nyereménnyel, de lemaradt döntővel távozott a versenytől Barry Greenstein, Russell Thomas, Mike Watson, Melanie Weisner, Jesse Sylvia, Phil Hellmuth és Antoine Saout is.

A döntő az ausztrál Bryan Piccioli vezetésével alakult ki, mögötte követi a finálé legnagyobb esélyese, a kanadai Jonathan Duhamel. A negyedik helyről rajtolhat majd Jeremy Ausmus, aki a tavalyi világbajnokságon az ötödik helyet tudta megszerezni, így ezen most mindenképp javítana.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik