Sport

Világsztárokat nyom le Zsákos Doug

Doug Anderson (doug anderson, )
Doug Anderson (doug anderson, )

Doug Anderson a Detroit Titans főiskolás kosárcsapatának 208 centis játékosa olyat tud, amit az NBA-ban is megirigyelnének!

A jó Doug még csak 21 éves és beceneve – “Dun Doug”, azaz “Zsákos Doug” –  alapján akár Zsákos Frodó tagbaszakadt ük-ük-ükunokája is lehetne, de nem az… Ugyanis a srác király, onnan a név. Az idei összesített mutatója alapján nem annyira a pontszerzésben, mint inkább a lepattanók szedésében jeleskedik, éppen ezért az átlagosnál jobb ritmusérzékének, nagyobb ruganyosságának köszönhetően, ha hagyják, iszonyatos módon behúzza a gyűrűbe a lasztit éles helyzetben is.

Anderson beceneve ezért Zsákos. Az egyetemi liga hétvégi All Star gálájának betétszámaként megtartott zsákolóbajnokságon nevéhez méltóan olyat húzott, hogy a közönség megőrült tőle! Mielőtt zsákolt volna 360 fokot forgott, miközben a lasztit a lábai között áthúzta. Íme a győztes 4. győztes kísérlete:

Szerintünk “Dunk Doug” ezzel a mutatvánnyal az NBA februári Alll Star gáláján is simán verte volna a győztes Terrence Ross (Toronto Raptors) akcióját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik