Sport

Viktor Blom nyerte a legtöbb pénzt márciusban

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

A svéd fenegyerek, Viktor „Isildur1” Blom lett március legnagyobb online nyerője, 2,3 millió dollárt kártyázott össze 31 nap alatt.

Igazi nagyágyúk vették be az online bevételi lista első három helyét márciusban, közülük is kiemelkedik Viktor Blom, aki 2,3 millió dollárt nyert a virtuális pókerasztaloknál – írja a Poker.hu.

Egy hónap kihagyással ismét a hihetetlenül agresszív játékáról ismert svéd Viktor „Isildur1” Blom nyerte a legtöbbet egy naptári hónapban. Január után ugyanis márciusban is ő végzett ez élen, megelőzve a finn Patrik „FinddaGrind” Antoniust és az orosz Alexander „PostFlopAction” Kostritsynt.

2013 első havában 2,8 millió dollárt nyert, míg márciusban 2,3 milliót, így – bár február eléggé rosszul sikerült számára – az idei 3,2 millió dolláros profitja meglehetősen impozáns képet mutat.

A múlt hónapban egyébként olyan rég nem látott arcok tűntek fel az online asztaloknál, mint Phil „Polarizing” Ivey, Gus Hansen és Tom „durrrr” Dwan. Az utóbbi kettőnek nem is sikerült jól a visszatérés, Hansen 1,7 millió dollárt, míg Dwan 1,1 milliót bukott.

Bár még rengeteg van hátra az évből, egyelőre a legtöbb pénzt a már korábban említett orosz, Kostritsyn nyerte, 3,7 millió dollár bevétellel vezeti a listát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik