Sport

Probirs hatmillió forintot nyert a PokerStarson

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

A világ egyik legnehezebb online versenyén szerzett hatodik helyével hatmillió forintot nyert a „probirs” névre hallgató magyar zsugás a PokerStarson.

Minden kedden megrendezik a PokerStarson a Super Tuesday nevű szupererős mezőnyt felvonultató versenyt. Ezen a héten a magyar „probirs” a hatodik helyig jutott, amivel 25 ezer dollárt kaszált – írja a Poker.hu.

A heti rendszerességgel zajló Super Tuesdayra tegnap 597 játékos fizetett be, így az 1000 + 50 dolláros nevezési díjakból 597 ezer dolláros nyereményalap jött létre.

72 zsugást díjaztak, akik közt egy magyar volt. Mintegy tíz óra játékot követően ugyanis kialakult a kilencfős finálé, amely a magyar „probirs” vezetésével rajtolt el.

Hiába volt azonban nagy előnye, két peches partiban elvesztette első helyét, és végül a hatodik pozícióban volt kénytelen távozni. Ez a helyezést 25 372 dollárt hozott „probirs”-nek a konyhára, ami átszámolva nagyjából hatmillió forintot ér.

A győzelmet az orosz profi „veeea” szerezte meg, 112 ezer dollárral növelte meg bankrollját a bajnoki címnek köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik