Sport

Halasztások minden szinten

focilabda(1)(960x640).jpg (labda, foci, gól, )
focilabda(1)(960x640).jpg (labda, foci, gól, )

Jelentősen változik a bajnoki ritmus a lassan három hete tartó viszontagságos időjárás miatt - valamennyi osztályban vannak elhalasztott mérkőzések.

A felnőtt mezőnyben áprilisban mindent bepótolnak a felek, a fiataloknak viszont májusban és júniusban is lesznek halasztott mérkőzései.

A labdarúgó NB I-ben a dolgok jelenlegi állása szerint teljes fordulóra kerül sor. A vasárnapra maradt két mérkőzés előreláthatólag nincs veszélyben. A 20. forduló mérkőzései, mint arról korábban már beszámoltunk 5 különböző áprilisi nap lesz pótolva.

A labdarúgó NB II-ben elhalasztottak négy mérkőzést is a nyugati csoportban, a BKV – Gyirmót és a Csákvár – Kozármisleny meccset április 17-én, a Veszprém – Szigetszentmikós és a ZTE – Tatabánya mérkőzést április 24-én pótolják a csapatok – míg a korábban elhalasztott 18. forduló mérkőzéseit egységesen április 10-én rendezik meg – így ekkor látogat el az ETO II Kaposvárra is.

A női NB II-t nem érintették eddig az időjárás okozta problémák, hiszen számukra csak a múlt héten indult a szezon, és a hétvégén mind a négy mérkőzésre sor került – sőt kettőt már le is játszottak a csapatok.

Az utánpótlás bajnokságban számos időpontváltozásra is sor került, így a tabellákon jelentős mérkőzésszám eltéréseket lehet tapasztalni. Az U19-ben például az FTC, az UTE és a Vasas már 20 meccsnél jár, miközben az MTK és az Illés Akadémia csak 17 meccset tudott le, sőt, az U15-ösök között a paksiak még csak a 16. fordulónál járnak. Ezekben a bajnokságokban nemcsak áprilisban, májusban és júniusban is lesznek pótlások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik