Sport

Erion Islamay vette át a vezetést a WPT Velencén

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

18-an maradtak a WPT Velence főversenyén, az élre egy hazai játékos, Erion Islamay ugrott, akinek így nagy sansza nyílt megnyerni a 180 ezer dolláros fődíjat.

Pénzbe ért a World Poker Tour Velence főversenyének mezőnye, az élen egy olasz zsugás áll jelenleg. Erion Islamay élete legnagyobb eredményét érheti el, ha sikerült győzelemre váltani előnyét – írja a Poker.hu.

36-an vághattak neki a WPT Velence harmadik napjának, ahol a cél a 21 főt jelentő fizetős helyek elérése volt. A legtöbb zsetonnal a francia profi, Ludovic Lacay rendelkezett, de rajta kívül jó pár nemzetközi sztár lehetett még ott a játékosok között.

Nem sikerült fizetős helyig jutnia Liv Boereenak, Daniel Catesnek, Marvin Rettenmeiernek, Giacomo Fundaronak és Max Pescatorinak sem, aki a peches 22. helyen végzett.

Őt az a Matt Salsberg ejtette ki, aki a Nancy ül a fűben című tévésorozat producere volt, aztán rákapott a pókerre, és azóta megállíthatatlanul gyűjtögeti a jobbnál-jobb eredményeket.

A nap végére 18-an maradtak, az olasz Erion Islamay vette át a vezetést, de ott van még a mezőnyben Mike Sexton, Kara Scott, Martin Sztaszko és Rocco Palumbo is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik