Sport

Cseh László kikapott a kisebbik Gyurtától

Gyurta Gergely (gyurta gergely, kis gergő, úszás, )
Gyurta Gergely (gyurta gergely, kis gergő, úszás, )

Gyurta Gergely legyőzte Cseh Lászlót a Budapest Open pénteki napján, a 400 méteres vegyesúszásban. Gyurta Dániel jobb időt úszott kedvenc számán, mint tavaly ilyenkor.

Gyurta Dániel tavaly ilyenkori önmagához viszonyítva bő egy másodperccel jobb időt ért el a Budapest Open pénteki napján fő számában, 200 méteres mellúszásban, amelyben a londoni olimpián aranyérmet szerzett.

A Komjádi uszodában zajló kétnapos viadal nyitányán a döntőben hatalmas fölénnyel győztes olimpiai, világ- és Európa-bajnokról elismeréssel nyilatkozott Kiss László, a válogatott szövetségi kapitánya. Dicsért másokat is, így a 100 méter pillangón első Pulai Bencét, aki a világranglista negyedik helyére “úszott fel”, de kiemelkedőt produkált az Eb-aranyérmes Kapás Boglárka 800 méter gyorson, az Eb-ezüstérmes Bernek Péter pedig 100 méter háton.

A szakvezető ugyancsak elégedetten szólt a hosszú kihagyás után versenyző Európa-bajnok Kis Gergőről, aki nyolc percen belüli idővel ért célba 800 gyorson.

Annál meglepőbb végeredmény született a férfiak 400 méteres vegyesúszásának döntőjében, ahol az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László kikapott Gyurta Gergelytől, a szám ifi Eb-ezüstérmesétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik