Sport

Megálljt parancsoltak Demjánnak Velencében

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

Véget ért Demján Sándor számára a World Poker Tour Velence főversenye, nem jutott ugyanis a harmadik napra, amelyet a francia Ludovic Lacay kezdhet majd az élről.

Sokáig remekül menetelt a pókerre kedvenc hobbijaként tekintő Demján Sándor a World Poker Tour Velence második napján. Az újabb továbbjutás azonban már nem sikerült neki, búcsúzni kényszerült a rengeteg profi zsugás között – írja egy szerencsejátékkal foglalkozó oldal.

A Day 2-vel folytatódott a WPT Velence 3300 eurós nevezési díjú főversenye. A TriGránit-vezér Demján Sándor révén egy magyar játékos lehetett ott a még 91 fős mezőnyben.

Bár a selejtezők során kiemelt figyelmet kapott a külföldi közvetítésekben Demján, a második napon nem írtak róla külön, csak annyit, hogy nem sikerült neki a továbbjutás.

Mint ahogy szintén nem lehet ott a harmadik napon Carla Solinas, Alessio Isaia, Andrey Pateychuk, Andrea Dato és John Eames sem.

A vezetést a francia profi, korábbi EPT San Remo győztes Ludovic Lacay szerezte meg, aki több mint 350 ezer zsetont gyűjtött. Összesen 36-an jutottak végül a harmadik napra, a mezőnyben még olyan ismertebb zsugások vannak, mint Mike Sexton, Daniel Cates, Liv Boeree, Marvin Rettenmeier és Matt Salsberg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik