Sport

Ismét a Real ellen

Elkészítették a 2013-as Puskás-Suzuki Kupa sorsolását, a Videoton FC-Puskás Akadémia a Real Madriddal és a Hagi Akadémiával került egy csoportba.

Idén húsvétkor hatodszor rendezi meg a Puskás Akadémia a Puskás–Suzuki-kupa U17-es ifjúsági labdarúgótornát Felcsúton és Székesfehérváron. Az állandó résztvevők a Puskás Ferenchez leginkább köthető európai klubok – Real, Madrid Panathinaikos, Honvéd, Puskás Akadémia – mellett az idei további meghívottak a tornán immár harmadszor szereplő constantai Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” és az ausztráliai Melbourne-t képviselő, Northcote Cityre épülő csapat, a Melbourne Football Institute. A csoportmeccsek Felcsúton lesznek nagypéntektől húsvétvasárnapig, a helyosztóknak és a döntőnek viszont a Sóstói Stadion ad otthont.

A házigazda Puskás-Akadémia Hagi Akadémia csapatával, valamint a tavalyi évhez hasonlóan a Real Madriddal került egy csoportba. A másik hármasban a címvédő Honvéd mellett a Melbourne Football Institute és a Panathinaikosz szerepel.

A Puskás-Suzuki-kupa 2013 mérkőzéseire a belépés ingyenes, a programokról az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak a www.puskassuzukicup.net és a www.puskasakademia.hu honlapon, ahol a mérkőzések televíziós közvetítését azok is élőben követhetik, akik nem tudnak eljutni a helyszínekre.

Az elmúlt évek dobogósai:
2008 1. Real Madrid, 2. Puskás Akadémia, 3. Panathinaikosz
2009 1. Ferencváros, 2. Budapest Honvéd, 3. Real Madrid
2010 1. Budapest Honvéd, 2. Panathinaikosz, 3. Real Madrid
2011 1. Budapest Honvéd, 2. Real Madrid, 3. Panathinaikosz
2012 1. Budapest Honvéd, 2. Videoton Puskás Akadémia, 3. Austria Wien

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik