Sport

Erdei Zsolt: Van még nagy dobásom

Erdei Zsolt (Erdei Zsolt)
Erdei Zsolt (Erdei Zsolt)

A Sport TV műsorára tűzi Erdei Zsolt következő bokszmérkőzését.

Az egymillió dolláros torna keretében megrendezendő, Gyenyisz Gracsov elleni találkozót március 30-án, 20 óra 45 perctől élőben láthatják a nézők a Sport 1-en.

A csaknem 22 hónap után újra kesztyűt húzó, a valaha volt legeredményesebb magyar profi ökölvívó Monacóban lép szorítóba.

A Sport TV tűzte műsorára Madár előző két, amerikai összecsapását is, a mostani viszont több okból is premier lesz. A Sport TV először közvetít Európából Erdei-mérkőzést, illetve először adja úgy le a meccsét, hogy már a világbajnok öklöző is a csapat tagja szakkommentátorként.

„Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a magyar közönség is láthatja a meccsemet, ez csak megsokszorozza az erőmet. Be akarom bizonyítani, hogy öreg ember nem vén ember! Egyelőre minden jól megy, a súlyommal semmi gondom, a formám pedig már-már aggasztóan jó. A csontjaimban persze már ott vannak az évek, megfontoltabb is lettem, de tudom, hogy van még nagy dobásom a szorítóban” – nyilatkozta Erdei Zsolt.

A két szervezetnél két súlycsoportban is világbajnoki övet szerző Madár jelenleg Hamburgban készül, és már a negyedik edzőpartnerét „fogyasztja”. Jelenleg egy ukrán bunyós a fő kesztyűpartnere, vele készül fel a 34. profi mérkőzésre. Az eddigi 33 rendre Erdei-sikerrel zárult…

Az pedig tovább emeli a gála színvonalát, hogy Madárék előtt a másik elődöntőn Edwin Rodriguez és Ezequiel Osvaldo Maderna csap össze. Ha minden jól megy, annak a párharcnak a győztesével lép legközelebb szorítók közé Erdei Zsolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik